titel_logo our story

Anonymous Gentlemen richt zich op het

“stimuleren, faciliteren en vastleggen van het sociale leven voor jongeren tussen de 18 en 28 jaar”.

Hiermee willen wij ervoor zorgen dat deze periode van studeren, feesten, liefde vinden en aan je baan beginnen, de mooiste periode wordt uit je leven. Dit doen wij door niet alleen deze periode vast te leggen en te stimuleren met sociale events. Ook het bieden van informatie en een kijk op verschillende vraagstukken waar elke jonge persoon mee te maken krijgt dragen hier aan bij. Zodoende zijn wij een platform van informatie en vermaak voor alle jongeren.

 Geschiedenis

Als doorgewinterde feest- en evenementgangers waren wij eigenlijk altijd in de stad te vinden met een camera. Al snel kwamen wij er achter dat mensen onze foto’s wilden zien omdat vele andere feest-fotografen alleen maar foto’s maakten van de dj’s en de sfeer.

Dit terwijl iedereen juist zo graag een foto van zichzelf met vrienden wil hebben als herinnering.

Bijkomend probleem was dat wij alleen nog maar feestend op foto’s getagd stonden (wat niet altijd als positief te ervaren is). Kortom; het was tijd om de anonimiteit op te zoeken. We begonnen ons te introduceren aan barren en clubs en op 1 februari 2012 was Anonymous Gentlemen geboren.

Door de eerste jaren van ons anonieme fotografenbestaan kwamen wij er echter ook achter, dat wij als ervaringsdeskundigen (leven). Ook veel adviezen konden delen met elk die wij tegen kwamen. Zo begonnen wij onze ervaringen en verhalen te delen. Dit bracht niet alleen vermaak maar zette mensen ook aan tot denken over hun eigen situatie. Voordat we het wisten waren wij het jongerenplatform wat we nu zijn.

LET'S PARTY